Termosmugg bäst i test 2023 – hitta bästa termosmugg

Det här inlägget kan innehålla reklamlänkar till outdoorexperten.se, outnorth.se, amazon.se, kjell.com, conrad.se.

Om du letar efter en ny termosmugg är det här en text för dig! Nedan hittar du ett omfattande test av åtta stycken av marknadens bästa termosmuggar. Visste du förresten att ordet thermos härstammar från grekiskan och betyder varm. Allt som oftast är det precis därför termosmuggar används, för att hålla drycker varma. Det går förstås lika bra att använda en termosmugg för att hålla en dryck kall. Däremot skiljer sig termosmuggarna på marknaden åt när det gäller storlek, färg, lock och mycket annat.

Bästa termosmugg:

-> Se hela testresultatet längre ned på sidan.

Här kommer en lista över de åtta termosmuggarna som är bäst i test på marknaden idag. Du hittar säkert din nya favorit bland följande åtta termosmuggar. Det här testet är genomfört för att underlätta för dig som letar efter en ny termosmugg. Genom att ta del av följande får du snabbt överblick över de termosmuggar som är bäst i test just nu.

Topp åtta bästa termosmuggarna 2023

1. Klean Kanteen Insulated Tkwide 437 och 355ml

En av de bästa termosmuggarna på marknaden idag är Kleen Kanteen Insulated Tkwide 437 och 355ml. Det är inte konstigt att den här termosmuggen är en av de bästa termosmuggarna på marknaden idag med tanke på hur praktisk och smart den här termosmuggen är. Oavsett om du ska transportera varma eller kalla drycker lever den här termosmuggen verkligen upp till alla förväntningar.

Klean Kanteen Insulated TkWide är en isolerad ståltermos som både är snäll mot miljön, mot din hälsa och så är den väldigt praktisk. Termosmuggen är tillverkad med en elektropolerad insida som är både säker och giftfri, vilket gör att du kan dricka din dryck utan att oroa dig för att avlagringar följer med drycken från termosmuggen. Utsidan av termosmuggen gör dig inte heller besviken med tanke på att det finns flera färger att välja mellan.

Termosmuggens har dessutom ett väldigt praktiskt lock. Det gör termosmuggen extra lätt att dricka ur och den håller dessutom tätt oavsett hur mycket du skakar muggen. Du kan också använda andra former av lock från Wide-serien till din Klean Kanteen Insulated Tkwide 473ml, vilket gör att du kan anpassa muggen precis så som du vill ha den.

Om du letar efter en ännu mindre termosmugg finns Klean Kanteen Insulated Tkwide också i en mindre storlek som rymmer 355ml istället. Den håller samma höga kvalitet som den större varianten samtidigt som den är extra smidig att packa ner i ryggsäcken.

Klean Kanteen Insulated TkWide passar extremt bra för dig som befinner dig mycket utomhus och som behöver en termosmugg som är anpassad efter olika klimat och omständigheter. Dessutom kommer den här termosmuggen i många olika modeller, vilket i sin tur gör det lättare att välja rätt modell till rätt tillfällen. Exempelvis kan du välja att använda dig av en större modell om du vill hålla din mat varm under en längre strapats.

Fördelar:

 • Den håller varm dryck varm i minst 14 timmar.
 • Den håller kall dryck kall i minst 47 timmar.
 • Termosmuggen läcker inte oavsett hur skumpigt du hanterar den.

Nackdelar:

 • Den rymmer enbart 473 ml eller 355ml i den mindre varianten, vilket kan vara lite om du ska vara på resande fot länge eller om du vill transportera soppa, vatten eller liknande.
 • Alla färger i serien har inte samma beläggning, vilket kan leda till att den tappar färg över tid.
 • Termosen är inte anpassad för annan mat än exempelvis mixad soppa eftersom öppningen enbart är 66mm.
Se priset! & Se priset!

 

2. Thermos ståltermos

Den här termosmuggen har länge varit bäst i test på marknaden. Thermos ståltermos är en riktig klassiker som har hängt med under lång tid. Den här termosmuggen är en av de bästa i sitt slag. Oavsett om du är ute efter en praktisk termosmugg som passar de långa resorna eller om du är ute efter att kunna ta med dig varm soppa, korv eller dryck på längre vandringar. Den här termosmuggen kommer inte göra dig besviken.

Thermos ståltermos har fått bäst i test i en uppsjö av olika andra tester och det är verkligen ingen slump att den är inkluderad även i det här testet. Termosmuggen är tillverkad av rostfritt stål vilket i sig banar för bra kvalitet. Den här termosmuggen är dessutom tillverkad med en unik teknik som gör att termosmuggen tål temperaturförändringar utan att förändra temperaturen på drycken inuti. Det spelar ingen roll om du vill hålla något varmt eller kallt, den här termosmuggen löser alla dina problem.

Thermos Ståltermos håller din dryck eller mat varm i över 12 timmar och föredrar du att hålla något väl kylt så klarar den här termosen av det i runt 24 timmar. Den har dessutom en kork som är extra smidig att rengöra. Det gör att du kan använda din termosmugg om och om igen utan att den tar smak av andra drycker.

Den här termosmuggen passar utmärkt för dig som vill göra långa utflykter ut i naturen. Den håller temperaturen perfekt och den är dessutom inte känslig för hur omgivningens temperatur beter sig. Det vill säga, den klarar av kalla miljöer och varma miljöer lika bra och det sliter inte ut termosmuggen. Den här termosmuggen är perfekt att ha med på tältsemestern, vandringen, cykelsemestern eller skidturen.

Fördelar:

 • Den går att använda till både mat och dryck.
 • Den håller din dryck varm i över 12 timmar.
 • Den håller din dryck kall i runt 24 timmar.

Nackdelar:

 • Just den här modellen rymmer enbart 350 ml.
 • Den är inte den mest praktiska modellen på marknaden.
 • Den kan vara svår att hålla i om du har vantar på dig.
Se priset!

 

 

3. Trailbreak Vacuum Mug

Den här termosmuggen är tillverkat av ett riktigt klassiskt märke med hög kvalitet. Det är nämligen Primus som ligger bakom den här termosmuggen och det är ett märke som fått bäst i test i många sammanhang. Deras termosmugg är verkligen inte sämre, det är en av de bästa termosmuggarna på marknaden.

Trailbreak Vacuum Mug 0.35L är tillverkat av rostfritt stål som passar utmärkt för både varma och kalla drycker. Dessutom har den här termosmuggen en design som gör den extra lätt att greppa samt att hålla den med enbart en hand. Det gör att du kan hålla i muggen samtidigt som du tar dig fram genom skogen eller tar en bild med din kamera.

Den här termosmuggen har också ett väldigt smart och praktiskt lock med en klick-kork. Det gör att du kan dricka varma drycker utan att bränna dig på drycken. På samma sätt leder den här typen av kork till att du minskar risken för att spilla på dig samtidigt som du dricker ur termosmuggen. Trailbreak Vacuum Mug 0.35L är dessutom garanterat läckagesäker vilket gör att du enkelt kan ta med dig muggen på skumpiga resor utan att den läcker.

Trailbreak Vacuum Mug 0.35L är av rostfritt stål på insidan också. Det gör att du slipper oroa dig för att din dryck ska ta smak av termosmuggen. Det gör det också lättare att rengöra muggen efter användning.

Den här termosmuggen passar utmärkt för dig som gillar att klättra i berg utan för mycket packning eller för dig som vill ha en mugg som är lätt att rengöra. Den är lika praktisk som den är snygg och med hjälp av sitt smarta grepp går det lätt att göra saker med din andra hand samtidigt som du dricker ur termosmuggen. Det gör att muggen också är utmärkt att ha med sig under en cykelsemester också.

Fördelar:

 • Den är lätt att greppa samt att hantera med en hand.
 • Den är lätt att skruva isär för rengöring.
 • Den kan med fördel kombineras med andra produkter ur samma serie.

Nackdelar:

 • Den finns bara i ett fåtal färger.
 • Det är inte det mest miljövänliga alternativet.
 • Det finns andra termosmuggar som håller din dryck varm respektive kall längre.
Se priset!

 

4. Hydroflask Wide Mouth Coffee 355ml

Den här termosmuggen är en av de bästa av sitt slag. Hydroflask Wide Mouth Coffe 355ml är perfekt för dig som ska resa och vill spara på pengar och miljön. Det är nämligen så fiffigt att Hydroflask Wide Mouth Coffe 355ml passar under de flesta kaffebryggare. Det gör att du kan be baristan byta ut den vanliga plast eller pappmuggen mot din termosmugg istället (förutsatt att den är ren och ingen pandemi pågår).

Hydroflask Wide Mouth Coffe 355ml är tillverkat av rostfritt stål och har en insida med dubbla vakuumisolerade väggar. Det gör att muggen håller värme och kyla bra samt att den inte påverkar smaken på drycken inuti termosmuggen på något sätt. Dessutom kommer den här termosmuggen i flera olika färger. Det ger dig som konsument ett stort urval av alternativ, perfekt för dig som behöver en termosmugg av en viss färg, exempelvis om du behöver kamouflera dig på jaktturen eller liknande.

Den här termosmuggen är väldigt enkel att bära med sig, den väger nämligen enbart 227 gram.Det gör att den är bland de lättaste termosmuggarna på marknaden. Om du letar efter en termosmugg som är bäst i test när det kommer till hur lite den väger, då är det här en termosmugg för dig.

Hydroflask Wide Mouth Coffe 355ml passar utmärkt för dig som vill ha en smart termosmugg att transportera ditt kaffe eller ditt te i när du reser till och från ditt jobb. Den är också jättebra att använda om du vill hålla en dryck kall länge. På det sättet är den här termosmuggen ett bra alternativ om du befinner dig på varmare breddgrader eller letar efter en smart mugg att ha under sommarhalvåret.

Fördelar:

 • Den är lätt, den väger enbart 227 gram.
 • Perfekt storlek för barn.
 • Den håller drycken kall upp till 24 timmar.

Nackdelar:

 • Den har skruvlock, vilket inte alltid är det mest praktiska.
 • Den håller enbart drycken varm i upp till 6 timmar.
 • Den har en liten öppning på 58 mm.
Se priset!

 

5. Classic Trigger-Action Travel 0,35L

Det är inte konstigt att den här termosmuggen ofta listas som bäst i test. Classic Trigger-Action Travel 0,35L är en praktisk och smidig termosmugg som passar dig som är på resande fot. Den är praktiskt på många sätt, dels är den av en något mindre modell, vilket gör att den enkelt får plats i mugghållare och ryggsäckar. Den är dessutom utrustad med en praktisk trycköppning, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att spilla när du dricker ur muggen. Du behöver inte heller oroa dig för att muggen läcker när du förvarar den i en ryggsäck eller liknande.

Classic Trigger-Action Travel 0,35L är en klassisk termosmugg på många sätt och den håller verkligen vad den lovar. Den håller din dryck varm i runt fem timmar och kall dryck håller den kyld i runt åtta timmar. Det innebär att det är en perfekt mugg för dig som inte ska färdas så långa sträckor åt gången. Samtidigt som du kan vara säker på att din dryck är så varm eller kall som du vill ha den om du dricker inom utsatt tid.

Den är dessutom tillverkad av rostfritt stål och den är vakuum isolerad. Det innebär att du kan vara trygg med att förvara varm dryck i din termosmugg utan att oroa dig för att den har några märkliga beläggningar som kan smaksätta eller på annat sätt påverka drycken.

Den här termosmuggen passar dig som vill ha en praktisk mugg som är lätt att göra rent. Eftersom den här termosmuggen är lätt att dela upp och ta isär är den busenkel att göra rent. Det gör att du kan använda muggen flera gånger om utan att behöva känna smaken av det du hade i muggen sist. Exempelvis kanske det inte är så roligt om ditt vatten eller din kylda dryck smakar kaffe eller te.

Fördelar:

 • Den har en praktisk trycköppning.
 • Den är lätt att rengöra och går att ta isär på ett praktiskt sätt.
 • Den läcker garanterat inte.

Nackdelar:

 • Den tål inte att köras i diskmaskin.
 • Den tål inte uppvärmning i mikrovågsugn.
 • Den är något tyngre än andra alternativ på marknaden.
Se priset!

 

6. Tefal K3081114 Travel mug

En annan representant av marknadens bästa termosmuggar är Tefal K3081114 Travel mug. Den här termosmuggen är perfekt för dig som vill avnjuta varm dryck när du är på språng. Utöver att hålla din dryck varm i över fyra timmar så läcker den inte alls, vilket gör att den passar dig som ska resa med tåg, buss eller bil väldigt bra.

Tefal K3081114 Travel mug håller dessutom kalla drycker kalla i upp till åtta timmar. Det gör att du kan svalka dig under hela din resa. Termosmuggen har också en smart funktion som gör att du enkelt kan öppna och stänga den med hjälp av ett knappdryck. Du kan dessutom dricka från alla sidor av termosmuggen.

Den här termosmuggen är perfekt för dig som reser mycket och som har en aktiv fritid. Tefal K3081114 Travel mug är nämligen både anpassad för att fungera extra bra under resor samt om du ska göra kortare vandringar eller cykelturer. Eftersom muggen går att dricka ur från alla håll utöver att den är helt säker mot läckage så är den praktisk att ta med dig under en rad olika omständigheter.

Att den här termosmuggen har ett något annorlunda format gör att den med fördel kan användas i olika sammanhang. Exempelvis som nämnt ovan, för dig som reser mycket och som har en aktiv fritid. Samtidigt kanske den inte är bäst lämpad för dig som vill ha en stabil termosmugg som klarar av att ligga i en ryggsäck en längre period. Dels för att termosmuggen inte håller temperaturen riktigt lika länge som några av de andra termosmuggarna i det här testet och dels för att den här muggen är anpassad att passad mer specifikt för att fungera bra under resor.

Fördelar:

 • Termosmuggen går alldeles utmärkt att köra i diskmaskin.
 • Den ryms i de flesta mugghållare både på tåg, bussar och i bilar.
 • Muggen är helt läckagesäker.

Nackdelar:

 • Den rymmer ganska lite vätska, endast 360 ml.
 • Den håller enbart drycker varma i cirka fyra timmar.
 • Den har något otympligare mått, vilket kan göra den svår att packa ner i ryggsäckens fack.
Se priset!

 

 

7. Bodum termosmugg

I likhet med många av de andra termosmuggarna i den här listan tillhör också Bodum en av de termosmuggar som ofta anses vara bäst i test. Samtidigt är den här termosmuggen kanske inte den bästa i det här testet, men den har definitivt sina fördelar.

Bodum termosmugg håller vad den lovar. Den ser till att din dryck håller sig varm eller kall i ungefär 6 timmar. Det gör att du hinner genomföra en kortare hajk och ändå kan avnjuta en varm eller kall dryck när du är klar. Termosmuggen är tillverkad av rostfritt stål och den har dessutom dubbla väggar för extra bra kvalitet. Utvändigt har den här termosmuggen en kemisk beläggning av koppar som både bidrar till termosmuggens snygga utseende och hjälper till att hålla drycken varm eller kall. Den här termosmuggen har dessutom ett band av silikon runt muggen för att den ska bli lättare att hålla i och för att du ska få ett så bra grepp som möjligt. Det kan vara extra bra om du har vantar på dig eller liknande.

Bodum termosmugg har ett fällbart lock som gör den praktisk och lätt att dricka ur.

Den här termosmuggen har både sina fördelar och nackdelar. Den passar dig som vill ha en stabil termosmugg till ett bra pris och som föredrar att använda din termosmugg under resor. Det vill säga, den här termosmuggen är inte exemplarisk för dig som vill transportera dig längre sträckor med din termosmugg i ryggsäcken. Det beror främst på att den här termosmuggen inte är helt läckagesäker, vilket innebär att den skulle kunna läcka om den skakas runt för mycket.

Fördelar:

 • Den har ett band av silikon som ger ett säkert grepp.
 • Termosmuggen har ett fällbart och praktiskt lock.
 • Den är av rostfritt stål, vilket gör att den inte lämnar efter sig någon smak på din dryck.

Nackdelar:

 • Den håller enbart din dryck varm eller kall i 6 timmar.
 • Den är inte läckagesäker, vilket gör att du måste hålla den upprätt för att inte riskera att den läcker.
 • Locket kan vara lite otympligt om du vill öppna eller stänga din termosmugg snabbt.
Se priset!

 

 

8. Eva Solo To Go Cup

Det här är en termosmugg utöver det vanliga. Eva Solo To Go Cup toppar många bäst i test över termosmuggar och den är verkligen en av de bästa termosmuggarna på marknaden idag. Eva Solo To Go Cup passar lika bra för den som är på språng som för den som ska vandra kortare sträckor. Termosmuggen är utrustad med dubbla väggar med vakuum emellan. Det gör att termosmuggen håller din dryck varm eller kall på ett bra sätt.

Eva Solo To Go Cup är också utrustad med en praktisk rem i silikon som gör att du enkelt kan bära med dig muggen överallt. Den kan också med fördel hängas på ett cykelstyre eller sättas fast utanpå en större ryggsäck. Termosmuggen har också ett väldigt lätt hanterligt lock som du praktiskt kan öppna och stänga med enbart en hand. Locket har en smart klick-funktion som gör att du kan avnjuta din dryck även om du inte kan använda båda händerna för att hålla i muggen.

Det som gör att den här termosmuggen sticker ut bland andra termosmuggar är främst för att den har en så praktisk och snygg design. Dessutom har den fått bäst i test i många tester som genomförts på den här typen av produkter. Det här är verkligen en termosmugg som lever upp till förväntningarna. Oavsett om du behöver en praktisk mugg att dricka kaffe ur under din tågresa eller om du ska på cykelsemester.

Det här är en perfekt termosmugg för dig som letar efter en snygg mugg med klassisk design. Eva Solo To Go Cup är dessutom omåttligt populär och väldigt inne just nu. Termosmuggen passar framför allt dig som kanske vill göra kortare utflykter och som lever ett varierat liv. Det vill säga, den kan användas både under en resa och på utflykten, men den är inte anpassad för att klara av en längre vandring till exempel.

Fördelar:

 • Den har ett praktiskt lock med klick-funktion.
 • Den tål att diskas i diskmaskin.
 • Den har en praktisk rem som gör den lätt att hålla i.

Nackdelar:

 • Den håller inte din dryck varm eller kall lika länge som andra muggar på marknaden.
 • Den är delvis tillverkad av plast.
 • Det är ett något dyrare märke än andra på marknaden.
Se priset!

 

Viktigt att tänka på när du köper en termosmugg

För att du ska kunna hitta den absolut bästa termosmuggen är det viktigt att ha några saker i åtanke när du gör ditt val. De bästa termosmuggarna på marknaden håller varma drycker varma och kalla drycker väl kylda. Det gör att du oavsett vilken av termosmuggarna du väljer av dem listade nedan får en mugg som du verkligen kan lita på.

Det som generellt skiljer olika termosmuggar från varandra är förstås hur de ser ut samt hur praktiska de är. Om du letar efter en termosmugg som lämpar sig för tågresor eller skumpiga bussfärder är det extra viktigt att din termosmugg håller helt tätt samt att locket är lätt att öppna och stänga.

En annan aspekt som är viktig att ta hänsyn till är vilken storlek du väljer på din termosmugg. Om du exempelvis vill transportera soppa eller annan varm mat i din termosmugg är det smart att välja en större modell. På samma sätt som det kan vara bättre att välja en mindre modell om du måste få plats med termosmuggen i din ryggsäck.

Olika termosmuggar är anpassade efter olika klimat och användningsområden. Exempelvis finns det termosmuggar som lämpar sig bättre för dig som har ett aktivt friluftsliv och som befinner dig mycket utomhus. På samma sätt som att det finns termosmuggar som mer är anpassade för att fungera bra under resor med tåg, buss eller bil.

Om du föredrar en termosmugg som kan användas ute i olika klimat bör du välja en mugg med bra grepp som klarar av temperaturförändringar bra. Det vill säga, en mugg som inte bara håller drycken varm eller kall utan som också håller i längden trots att den utsätts för olika klimat. Om du istället letar efter en mugg som kan hålla ditt kaffe varmt under resorna till och från jobbet eller om du föredrar att termosmuggen är bäst i test när det gäller utseende och design då ska du välja en mugg som är anpassat efter det.

Generellt är det viktigaste du behöver komma ihåg att välja den termosmugg som du tror kommer passa dig och ditt liv bäst. Oavsett vem du är, hur aktiv du är på fritiden och varför just du behöver en termosmugg. Om du har det i åtanke ökar sannolikheten för att du kommer bli helt nöjd med din termosmugg oavsett vilken av dem ur det här testet som du väljer. Samtidigt kan det i många fall vara bra att välja en så mångfacetterad mugg som möjligt eftersom det ger dig större valmöjligheter att anpassa muggen efter dina vanor.

Om du brinner för att vi ska få behålla våra fina skogar och att rädda klimatet bör du vara extra uppmärksam när du väljer vilken termosmugg du köper. Det finns nämligen en del termosmuggar som inte lever upp till önskvärda miljökrav. Samtidigt gör de flesta termosmuggarna i just det här testet precis det. Det kan vara bra att fundera på en extra gång om du vill ha en mugg som håller i längden och som är snäll mot klimatet eller om du är beredd att byta ut din mugg så fort den börjar bli sliten. Att använda en sliten termosmugg är sällan bra, framför allt var det dåligt förr när termosmuggarna hade andra typer av beläggningar än idag, men alla termosmuggar har en mer eller mindre begränsad livslängd.

För att öka livslängden på din termosmugg gäller det att läsa på noga innan du börjar använda den. Om du exempelvis har köpt en termosmugg som inte klarar av att diskas i diskmaskin så kommer du minska livslängden på din termosmugg om du inte följer det rådet. Du bör också ha i åtanke att olika termosmuggar tål olika klimatförändringar och temperaturskillnader olika bra. Det kan nämligen också påverka livslängden av din termosmugg. Alla termosmuggar i som har fått bäst resultat i det här testet har någorlunda bra livslängd. Många av dem har till och med riktigt bra livslängd och några av dem har helt okej livslängd om du behandlar termosmuggen på rätt sätt.

För dig som föredrar att köpa olika modeller av termosmuggar för olika ändamål är det smart att välja en termosmugg som är en del av en större serie. Oftast kan du nämligen använda samma lock eller andra detaljer till olika modeller som är från samma tillverkare. Det gör att du kan köpa några olika modeller med olika funktioner och samtidigt kombinera dem lite som det passar dig bäst. På det sättet kan du också välja olika färger för att anpassa din termosmugg efter olika omständigheter och innehåll.

Pris på termosmuggar

De flesta termosmuggar som har fått bäst resultat i det här testet kostar ett par hundralappar. Det gör att du har råd att investera i en riktigt bra termosmugg även om din ekonomi inte är den bästa. Dessutom kan du få mer pengar över till andra saker du skulle vilja ha med dig under dina expeditioner.

Oavsett om du väljer den billigaste eller den dyraste termosmuggen i det här testet så får du en bra termosmugg. Det som främst skiljer termosmuggarna åt är dels vilket märke som ligger bakom termosmuggen och dels vilka funktioner du kräver av din termosmugg. På det sättet kan det vara värt att investera i någon av de lite dyrare termosmuggarna också om du känner att du verkligen vill ha en mugg som du kan lita på. Samtidigt bör du se upp så att du inte betalar enbart för att det står ett visst märke på termosmuggen.

En annan sak som kan vara bra att ta med i beräkningen är att välja en termosmugg som är flexibel. Genom att välja en termosmugg som är flexibel kan du utnyttja termosmuggen i fler sammanhang än vad du kanske kunnat göra annars. Det vill säga, du kanske inte ska välja en mugg som har en viss risk för läckage om du vill vara säker på att kunna förvara den i din ryggsäck. På samma sätt kanske du inte ska välja en mugg som är dyr om du enbart vill använda den under dina resor med buss eller tåg.

Alla termosmuggar i det här testet är prisvärda muggar som håller hög kvalitet. Om du däremot vill vara säker på att du gör ett så bra köp som möjligt kan du jämföra olika pris på termosmuggarna med olika leverantörer. I vissa fall kan det variera en del i pris, men i de flesta fall så är det bästa alternativet att köpa din termosmugg hos märket som ligger bakom muggen eller via en återförsäljare med gott rykte. Det gör att du kan känna dig säkrare med ditt köp oavsett om du blir helt nöjd med produkten eller leveransen eller inte.

3 reaktioner på ”Termosmugg bäst i test 2023 – hitta bästa termosmugg”

 1. NI behöver – desperat – en språkkonsult!
  Svenskan i det här testet är rent fantastiskt dålig. Bitvis svårt att förstå vad ni menar och överlag svårläst på grund av ord som används fel, felsyftningar, och märkliga meningsbyggnader. Känns oproffsigt och sänker helhetsintrycket rejält!

  1. Hej Christian,
   Det var tråkigt att du tyckte det. Är det någon speciell mening du tycker är svårläst?
   mvh Redaktionen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *